Om mig

Født i 1972 i Hjørring, bor i København med mand og børn, har eget firma, der sælger konsulentydelser til farmaindustrien. Har gennem de seneste 15 år været engageret i frivilligt arbejde med psykisk sårbare, og har senest taget en ekstrauddannelse som begravelsesleder.

Jeg er en følsom nørd og en livlig debattør, der er bevidst fordomsfuld, men samtidig åben og meget interesseret i at forstå “hvorfor”. Emnerne på bloggen og foredragslisten repræsenterer primært følsomme og rebelske Karin, der har brugt mange år af sit liv på at fundere over livets mening.

I disse dage er jeg folketingskandidat for Moderaterne i Østjylland. Jeg har en drøm at komme ind i politik, så jeg kan være med til at forbedre alt det, jeg ikke synes fungerer optimalt.

Lidt mere om Karin-typer

Ifølge jobindex.dk’s persontypetester er jeg desuden en ENTP: ENTP-typer er ofte entusiastiske, udadvendte og idérige personer, der interesserer sig for mange forskellige ting og holder af at debattere. Deres talent ligger ofte i at udvikle og opbygge idégrundlaget for nyskabende projekter, som de får sat i gang. De er ofte meget uafhængige personer, der kan lide at finde nye måder at anvende teorier på, så de kan effektivisere de eksisterende processer i organisationen eller produktionen. De ser ikke problemer, men kun muligheder for udvikling….. lige i øjet – kunne ikke have sagt det bedre.

Hvis man i stedet vender sig mod Enneagrammet (også en gratis typetester på nettet) bliver det lidt sværere at tolke, da man viser sig at være en kombination af mange typer (…hvor nuanceret). Men gennem denne test bliver det opklaret, hvordan jeg mindst er – nemlig Enneagram type 9: De er hyggelige og rare mennesker, som er optaget af at bevare en god stemning på den letteste måde. De har et særligt ” oliegyder – gen” i form af mægler egenskaber, som de bruger til at bevare og genoprette ro og harmoni med. De bliver opfattet som lyttende og forstående mennesker. De har nemt ved at forstå alles synspunkter og har fokus på at alle bliver hørt. Enneagram type 9 tilpasser sig til omgivelserne, både i holdninger, udseende og sprog, for det er ikke vigtigt for dem, at udtrykke deres egne meninger og behov, og desuden er det slet ikke sikkert at de selv ved hvad de vil eller har lyst til, så det letteste er at følge med på andres gode ideer. Tjaaa …. det er måske heller ikke helt forkert – altså ikke hyggelig og rar :)

Leave a Reply