NEDTUR!!!!

Jeg har kun været politisk aktiv i 2 uger, og har skam allerede oplevet de første nedture!

Når jeg deltager i debatter som kandidat for Moderaterne, bliver jeg tillagt hensigter og motiver, jeg slet ikke har. Jeg bliver mødt med udsagn som f.eks. ”Lars L.  gjorde Inger S. til minister, så derfor ved jeg, at DU også går ind for smykketyveri fra flygtninge” – eller noget i den retning. Så selvom debatten handler om psykiatri, skal jeg altså pludselig forsvare, at jeg ikke støtter op om Inger Støjbergs politik, også selvom det absolut intet har med emnet at gøre. Det er jo helt absurd, at jeg, fordi jeg godt kan lide Moderaternes partiprogram, skal holdes ansvarlig for alle fortidens synder. Det føles virkelig uretfærdigt. Og jeg hader uretfærdigt!

Indrømmet: Jeg er – og har altid været – naiv. På den gode måde, synes jeg selv: Jeg tror altid, at folk vil mig det bedste, og er sjældent blevet skuffet. Jeg forventede ikke direkte stående applaus for mit engagement i politik – men måske alligevel en anerkendelse for ”at gide”.  At gide være med til at kæmpe for et bedre samfund, hvor der bliver ryddet op i uhensigtsmæssige love. At gide være med til at debattere, hvordan man kan gøre det anderledes.

Men næ nej, sådan er det ikke. Det ved jeg nu, som erfaren i spillet.

Man skal prøve at få sine politiske modstandere til at fremstå utroværdige og have urene ønsker. Tænk, hvis det var sådan man blev modtaget på en ny arbejdsplads.

”Nå, Ole, vi ved, at du tidligere har arbejdet for Ecco, og derfor er du Putin-elsker. Godtnok lader du som om, at du er en sød fyr, der er god ved både dyr og børn – men vi ved bedre”.

For 2 uger siden var jeg f.eks. én ganske rar kvinde, der arbejdede ansvarsfuldt og brugte min fritid på frivilligt arbejde. Nu er jeg en ond kapitalist, der primært ønsker at fremme fattigdommen i landet… Ak ja. Virkeligheden er en barsk én. Men nu vil jeg alligevel kaste med ud i valgkampen med optimisme og huske på, at jeg stadig er akkurat den samme Karin. Og jeg insisterer på, at det også skal være sjovt, og at vi skal være søde mod hinanden. Ellers gider jeg ikke!!!!

#moderaterne #karinliltorp #valg2022 #valgkamp